ΤΩΡΑ!!!!ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΕΣΚΑΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ!!!!




Eλεγχος του ΣΔΟΕ σε δημόσιο Οργανισμό εντόπισε εμπλοκή δύο πασίγνωστων καναλαρχών οι
οποίοι συμμετείχαν σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος...
Εμφανίζονται να λάμβαναν οι ίδιοι χρήματα καθώς και εταιρίες στις οποίες συμμετείχαν. Τα κανάλια των συγκεκριμένων έπαιζαν σκληρά μνημονιακά και όταν βγουν τα ονόματα θα προκληθεί πάταγος!!!

Οι συγκεκριμένοι καναλάρχες βρίσκονται στο μυαλό των Τσίπρα-Παππά όταν μιλάνε για εσωτερική τρόικα, διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και πάει λέγοντας.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός ήταν μόνο η μία από τις πηγές δημοσίου χρήματος που πήγαινε σε προσωπικούς λογαριασμούς, υπεράκτιες εταιρίες καθώς και σε λογαριασμούς συγγενικών προσώπων των εν λόγω κυρίων. Η υπόθεση δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο του Τ.Τ. για την οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Μιλάμε για τεκτονικό σεισμό στα ΜΜΕ-τίποτε λιγότερο.

Ο Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν, έχει πολλούς άσους στο μανίκι του και είναι στην διακριτική του ευχέρεια οι δύο συγκεκριμένοι κύριοι να βρεθούν με βραχιολάκια στην Ευελπίδων. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα έχει και πλούσια δράση στο εγχώριο lifestyle...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μόνο και βασικό “εργαλείο” με το οποίο κρατάνε και ελέγχουν την Ελλάδα είναι τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Γι’ αυτό και οι πολιτικοί μας, είτε δεξιοί είτε “αριστεροί”, “εργάζονται” για να αυξάνουν συνεχώς τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, αφού ΑΥΤΗ είναι η εντολή του Σιωνισμού.

Μόνο ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε ΕΛΛΗΝΑΣ Κυβερνήτης. Αυτός κατάλαβε αμέσως τα βρώμικα και επικίνδυνα σχέδια της Μεγάλης ΣΤΟΑΣ της Ελλάδος . Εξέδωσε λοιπόν τότε, την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 4286 της Ελληνικής Πολιτείας που απαγόρευε σε μέλη της ΣΤΟΑΣ να αποκτούν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. Η συγκεκριμένη Εγκύκλιος εκδόθηκε 22 Αυγούστου 1831. Ο Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονείται μετά από ένα μήνα στις 27 Σεπτεμβρίου 1831.
Αυτήν την Ελληνική ΙΣΤΟΡΙΑ πρέπει να ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ τα Ελληνόπουλα και όχι την ψεύτικη και την παραποιημένη, όπως την γράφουν η Ρεπούση και οι Μασώνοι του “Παιδαγωγικού” Ινστιτούτου.
Αυτή η εγκύκλιος του Καποδίστρια ισχύει. Χρειάζεται μόνο ένας νέος ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ να την εφαρμόσει, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Χρειάζεται όμως και κάτι άλλο. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ που μας δημιούργησαν και να μην ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ με κάποιο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ “ΝΟΜΙΜΟ” ΔΑΝΕΙΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η “αριστερή” μας κυβέρνηση δεν προσπαθεί ούτε να μειώσει, ούτε να διαγράψει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ χρέος, αλλά όπως και οι προηγούμενοι, προσπαθεί να το αυξήσει αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ , αφού το ήδη υπάρχον, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από την εποχή της πτώσης του Βυζαντίου, η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην πραγματική της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Και αυτό γιατί δεν έχουμε κανένα νόμιμο χρέος να μας ΔΕΝΕΙ. Σε αυτό το αποτέλεσμα, οδήγησαν τα πράγματα οι ίδιοι άπληστοι Σιωνιστές , στην προσπάθειά τους να αρπάξουν ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν ήταν λοιπόν ευχαριστημένοι με το μικρό χρέος που είχε η Ελλάδα και θέλησαν να το κάνουν πολύ μεγάλο και σε κάποια δεδομένη στιγμή και ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ. Δηλαδή χρεοκοπία για να αρπάξουν όλη την περιουσία της Ελλάδος,αφού πρώτα ψήφισαν ως νόμο της Ελλάδος την υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο. Ένα καταχρηστικό νόμο που ούτε οι σημερινοί “αριστεροί” ανθέλληνες τον καταργούν.

Kατασκεύασαν λοιπόν, ένα τεράστιο αλλά εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ, αφού το δημιούργησαν με “φουσκώματα” και διάφορα “μαγειρέματα”. Αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι και το ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στις συνεδριάσεις της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος.
Άκυρα τα δάνεια αν παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα – Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. https://www.youtube.com/watch?v=--DPHfP2
Υπάρχει και η έκθεση του Michel Husson που παρουσιάζει στοιχεία της παράνομης διόγκωσης του Ελληνικού χρέους.
Grèce: pourquoi une dette à 100% du PIB avant la crise?
http://www.solidariteetprogres.org/56-pourcent-dette-grecque-illegitime.html
υΥπάρχουν και άλλες πάρα πολλές αποδείξεις στο διαδίκτυο.

Ξέρετε όμως ποιο είναι το οξύμορο που φανερώνει την εξαπάτηση του λαού, αλλά και τον ΔΟΛΟ της σημερινής Κυβέρνησης;;
Αφού με την “Eπιτροπή Aλήθειας του Δημόσιου Xρέους”, αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει σήμερα κανένα νόμιμο χρέος που να δεσμεύει την χώρα, για ποιο λόγο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και να αιμορραγεί η Ελλάδα;
Και γιατί ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ την συνέχιση των επώδυνων μέτρων; Αλλά και ΓΙΑΤΙ συζητούν να οδηγήσουν την χώρα ΣΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ από άλλη ....... “καλή τράπεζα” όπως η “BRIGS”;
Για ποιο λόγο δηλαδή πρέπει η χώρα να αποκτήσει νόμιμο ΔΑΝΕΙΟ;;


Αυτό θυμίζει την εποχή που οι τράπεζες στην Ελλάδα έκαναν τις λεγόμενες μεταφορές χρέους, ΄και σου δημιουργούσαν την εντύπωση πως πήγες σε “καλύτερη” τράπεζα. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν μακροπρόθεσμα χειρότερο, γιατί προς το παρόν η δόση γινόταν μικρότερη, αλλά το χρέος μακροπρόθεσμα μεγάλωνε.
Και ο σκοπός των ΔΑΝΕΙΩΝ είναι να σε κρατάνε ΔΕΜΕΝΟ. Γιατί έτσι σε ελέγχουν. Γι’ αυτό και απαγορεύουν την πρόωρη εξόφληση των δανείων και βάζουν και ποινικές ρήτρες, ακριβώς για να μην ελευθερώνεσαι από το ΔΕΣΙΜΟ του ΔΑΝΕΙΟΥ.


Αλλά και αν αν πάρουν ΔΑΝΕΙΟ από την “BRIGS” που νομίζετε θα πάνε τα λεφτά; Μηπως νομίζετε πως θα μείνουν στην Ελλάδα και θα πάνε στις ανάγκες των Ελλήνων, στην υγεία, στην Παιδεία και θα μειώσουν την φτώχεια; Όχι βέβαια.
Στα παράνομα χρέη θα πάνε. Θα πληρώσουν δηλαδή τους κλέφτες που μας δημιούργησαν το παράνομο χρέος, για να μην ζημιωθούν αυτοί. Και όχι μόνο οι Έλληνες δεν θα δούμε τίποτα, αλλά θα πληρώνουμε το παράνομο χρέος και θα τα χρεώνεται η χώρα ως νόμιμο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ” ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Όχι να μας απαλλάξει από το παράνομο χρέος, αλλά να μας φορτώσει και ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ. Θα κάνουν λοιπόν μεταφορά του παράνομου χρέους, στην “ΚΑΛΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ των “BRIGS”, απλά για να μην ΧΑΘΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.