ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΚ!!!ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;



Πράματα και θάματα πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες!
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:

στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ........... τουρισμό τύποι ....μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα... ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε "εξωτικές" φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη...
στους συνοριακούς σταθμούς με ΣΚΟΠΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ εισέρχονται παρόμοιας σύνθεσης ομάδες των 4-6 ατόμων από τους οποίους ο καλύτερος έχει βιάσει και δολοφονήσει τη μάνα του. Σύμφωνα με μαρτυρία ντόπιων που... ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν αναγνωριστεί αρκετοί Κοσοβάροι με δράση στα μέτωπα της Βοσνίας και του Κοσόβου.
ΑΠΟΡΙΕΣ
Τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι; Γιατί κατευθύνονται (και... στρατοπεδεύουν) στην Αθήνα;
Εμείς να μείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μην πιστεύετε και μην περιμένετε τίποτα από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και παραμένουν αμετανόητοι, προσπαθώντας ακόμα να διχάζουν τους Έλληνες.
Και να θυμάστε πως και οι νέοι προδότες των Σ-ΑΝΕΛ πηγαίνουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία, ενώ ισχύουν ακόμα οι καταχρηστικοί όροι των μνημονίων που δένουν την Ελλάδα στο Αγγλικό δίκαιο.
Πέντε μήνες πέρασαν και δεν ψήφισαν ένα νόμο οι παλιοπροδότες για να ακυρώσουν αυτούς τους καταχρηστικούς όρους. Αλλά είναι αυτό που είπαμε. Από την αντιπολίτευση μόνο βλέπουν τα λάθη

Έτσι οδηγηθήκαμε στη σημερινή κατάσταση της απώλειας εθνικής κυριαρχίας (EFSF, 15&16), στο 50% του πληθυσμού κάτω απ'το όριο της φτώχειας, του 30%+ της ανεργίας και των 5.000+ αυτοκτονιών-δολοφονιών απ'τα προδοτικά μνημόνια της υποταγής.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι γεγονός. Οφείλουμε να αντισταθούμε στα σχέδια τους και να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων όλους αυτούς που μας θέλουν σκλάβους και άβουλα όντα σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία-φυλακή.

Παραθέτω τις λίστες απ'τις συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 1992 ως και το 2012...Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να προβληθούν σε κάποιο απ'τα «ενημερωτικά» δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών...